KRISTIJANO RONALDO IMA SAMO JEDNU OPCIJU: Portugalac ide u Nemačku, ali njegov novi klub neće biti BAJERN!
Foto: Profimedia

transfer u najavi

KRISTIJANO RONALDO IMA SAMO JEDNU OPCIJU: Portugalac ide u Nemačku, ali njegov novi klub neće biti BAJERN!

Fudbal -

Napadaču Mančester junajteda Kristijanu Ronaldu ovog leta je ostala samo jedna opcija na tržištu za transfer, navodi CBS Sports.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Prema neimenovanom izvoru, samo je Borusija Dortmund spremna da potpiše 37-godišnjeg Portugalca. Nemački klub želi da otkupi fudbalera od Mančester junajteda, ili da ga dovede na pozajmicu. Dortmundu je potreban napadač, pošto će centarfor Sebastijen Ale biti duži period van terena zbog raka testisa.

Sam Kristijano Ronaldo spreman je da pređe u Borusiju, pošto tim igra u Ligi šampiona. Takođe, Portugalac će imati priliku da postane prvi igrač koji je uspeo da osvoji šampionate Engleske, Španije, Italije i Nemačke.

Ronaldo se sigurno neće vratiti u Sporting iz Lisabona jer ga prvi trener Ruben Amorim ne vidi u svojim taktičkim zamislima. Atletiko iz Madrida takođe nije zainteresovan za kupovinu Portugalaca.

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted u avgustu 2021, pošto je prethodno igrao za engleski tim od 2003. do 2009. godine. Prošle sezone Portugalac je postigao 24 gola i upisao tri asistencije na 39 mečeva za tim u svim takmičenjima. Portal Transfermarkt.com procenjuje vrednost igrača na 30 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track