U UTORAK ĆE BITI POTOP MAKABIJA NA MARAKANI! Bogdanović predviđa: Dekiju će se posrećiti treći put, PAVKOV mora da igra i SAKAT
Foto: Crvena Zvezda, Printscreen

prognoza za ligu šampiona

U UTORAK ĆE BITI POTOP MAKABIJA NA MARAKANI! Bogdanović predviđa: Dekiju će se posrećiti treći put, PAVKOV mora da igra i SAKAT

Fudbal -

Crvena zvezda je izgubila dobijenu utakmicu protiv Makabija u Haifi, ali će na Marakani u utorak od 21.00 čas biti prava, ubeđen je Rade Bogdanović.

Rade Bogdanović
foto: Printskrin/Jutjub

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović koji je fudbalski stasao u sarajevskom Željezničaru, a punu afirmaciju stekao igrajući za Verder, Atletiko iz Madrida i japanski Džef junajted veruje da prvak Srbije može u Ligu šampiona, jer ima kvalitetniji tim od najboljeg kluba iz Izraela.

Crvena zvezda poražena je od Makabija iz Haife rezultatom 2:3 u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Revanš je u utorak, od 21.00 čas na dupke punom stadionu "Rajko Mitić".

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Mislim da je Zvezda kvalitetniji tim od Makabija. Verujem da će proći, iako prva utakmica po meni, nije bila dobro postavljena. Ne možeš na gostujućem terenu igrati sa tolikim brojem ofanzivnih igrača, a da nemaš defanzivca koji će na sredini obavljati odbrambene zadatke. To je bio razlog zašto su primili tri gola. Ali, Zvezda je bolji tim proći će - priča za Kurir Rade Bogdanović i nastavlja:

- U utorak, lično očekujem potop Makabija na Marakani pred Delijama! Mislim da će Deki Stanković ući u Ligu šampiona. Treći put će da mu se posreći.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kada je u pitanju duel između Crvene zvezde i Makabija u utorak, Rade Bogdanović nema dilemu ko od igrača može da reši utakmicu.

- Onaj ko zna najviše fudbala. Katai! Radi se o ozbiljnom fudbalskom znalcu, pravom majstoru. Katai je jedan od onih koji pokažu najviše, kad je najteže. Pavkov je Zvezdina talija! Puna Marakana, Delije kad zagrme, on to voli. Stavio bih ga od prvog minuta u tim, čak i sakatog. Toliko puta je usrećio klub i navijače... Pavkov privlači pozitivu, opet će biti junak - istakao je Rade Bogdanović.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track