Najnovije vesti

DA LI OVO ZLATAN OKAJAVA GREHE SA DILETOM? Na more otišao sa švedskom Bijonse! FATALNA NOĆ sa prsatom voditeljkom kriva za sve
Foto: Profimedia, EPA/Elisabetta Baracchi

zanimljivo

DA LI OVO ZLATAN OKAJAVA GREHE SA DILETOM? Na more otišao sa švedskom Bijonse! FATALNA NOĆ sa prsatom voditeljkom kriva za sve

Fudbal

Zlatan Ibrahimović zbog povrede nije u planovima Milana na početku sezone, pa je zato sjajni fudbaler mogao na produženi odmor.

Ibra je ostao na "čizmi", a društvo mu je pravila supruga Helen Seger, koju mediji zovu i "švedska Bijonse".

Do sada je poznati par uglavnom na odmor vodio i decu, ali sada se to nije dogodilo. Maksimilijan i Vinsent nisu bili sa njima, zbog čega mnogi misle da su Zlatan i Helen romantično putovanje koristili da se ponovo zbliži i ispravi određene Ibrahimovićeve greške.

Pogledajte najnovije fotke sa mora Ibre i Helen:

1 / 4 Foto: Profimedia

O čemu se tu radi? U januaru 2021. tresla se Evropa posle informacije da je Zlatan proveo noć u kući kući najpoznatije italijanske voditeljke Dilete Leote.

Prvo je Ibra bio sa suprugom na jednoj novogodišnjoj zabavi, a onda je Helen otišla kući, a Ibra put Dilete. To su sve navodne priče koje je preneo tabloid "Chi"

Tada su informacije glasile:

- Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila - napisao je "Chi" i dodao da je Zlatana rekao prijateljima da između njega i Dilete ima "iskrica"

Dileta Leota
foto: Profimedia

Počele su tada priče u javnosti da je brak Ibrahimovića uzdrman, ali očito je kriza prošlost. Ako je nje uopšte i bilo.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja