DA LI OVO ZLATAN OKAJAVA GREHE SA DILETOM? Na more otišao sa švedskom Bijonse! FATALNA NOĆ sa prsatom voditeljkom kriva za sve
Foto: Profimedia, EPA/Elisabetta Baracchi

zanimljivo

DA LI OVO ZLATAN OKAJAVA GREHE SA DILETOM? Na more otišao sa švedskom Bijonse! FATALNA NOĆ sa prsatom voditeljkom kriva za sve

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović zbog povrede nije u planovima Milana na početku sezone, pa je zato sjajni fudbaler mogao na produženi odmor.

Ibra je ostao na "čizmi", a društvo mu je pravila supruga Helen Seger, koju mediji zovu i "švedska Bijonse".

Do sada je poznati par uglavnom na odmor vodio i decu, ali sada se to nije dogodilo. Maksimilijan i Vinsent nisu bili sa njima, zbog čega mnogi misle da su Zlatan i Helen romantično putovanje koristili da se ponovo zbliži i ispravi određene Ibrahimovićeve greške.

Pogledajte najnovije fotke sa mora Ibre i Helen:

1 / 4 Foto: Profimedia

O čemu se tu radi? U januaru 2021. tresla se Evropa posle informacije da je Zlatan proveo noć u kući kući najpoznatije italijanske voditeljke Dilete Leote.

Prvo je Ibra bio sa suprugom na jednoj novogodišnjoj zabavi, a onda je Helen otišla kući, a Ibra put Dilete. To su sve navodne priče koje je preneo tabloid "Chi"

Tada su informacije glasile:

- Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila - napisao je "Chi" i dodao da je Zlatana rekao prijateljima da između njega i Dilete ima "iskrica"

Dileta Leota
foto: Profimedia

Počele su tada priče u javnosti da je brak Ibrahimovića uzdrman, ali očito je kriza prošlost. Ako je nje uopšte i bilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track