RADI PIJACA U HUMSKOJ, BIĆE DOLAZAKA, ALI I ODLAZAKA: Trener Petrić priželjkuje jednog igrača, ima i zamenu za Vujačića
Foto: www.partizan.rs

partizan

RADI PIJACA U HUMSKOJ, BIĆE DOLAZAKA, ALI I ODLAZAKA: Trener Petrić priželjkuje jednog igrača, ima i zamenu za Vujačića

Fudbal -

Partizan mora da se pojača da bi bio konkurentan u domaćem prvenstvu i Evropi, zaključak je trenera crno-belih Gordana Petrića.

Gordan Petrić
foto: www.partizan.rs

Novi strateg kluba iz Humske Gordan Petrić zadovoljan je posle dolaska Hamidua Traorea, čeka se još Gojko Cimirot. Fudbaler iz Malija plaćen je 700.000 evra turskom Giresunsporu, a na sredini terena trebalo bi da pokrpa rupe koje su nastale odlascima Marka Jevtovića i Saše Zdjelara.

Srbin iz Trebinja, koji igra za reprezentaciju BiH, Gojko Cimirot (29) velika je želja Partizana. Njegova vrednost na evropskom tržištu iznosi 1.500.000 evra, a ima ugovor sa Standardom iz Liježa do juna sledeće godine.

Gojko Cimirot
foto: EPA

- Došao je još jedan igrač na sredini terena gde smo bili u manjku. Traore je u dobrom ritmu, stigao je iz jake lige, u nedelju je bio na terenu 90 minuta. Možda potpiše još jedan vezni igrač, to svi znaju, ali sa našim pasošem, jer imamo dosta stranaca - rekao je Petrić i dodao:

- Ne mogu da kombinujem, niti da uđem u neku problematiku ako bismo angažovali još nekog legionara. Reprezentativac Bosne i Hercegovine ako dođe, biće prevaga u nekim situacijama.

Igor Vujačić
foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić govorio je i o defanzivnim fudbalerima svog tima, jer postoji realna opcija da Humsku napusti Igor Vujačić, za koga ruski Soči nudi 1.000.000 evra. Navodno, crno-beli su se raspitivali za Jagoša Vukovića koji je slobodan i Aleksandra Radovanovića, za kojeg belgijski Kortrajk traži 600.000 evra.

- Imam četiri centarhalfa i zadovoljan sam njima. Ne možemo da dupliramo igrače. U slučaju da neko ode, naravno da ćemo dovesti zamenu. Ova četiri štopera su sasvim dovoljna za trenažni proces i utakmice Partizana. Ne vidim razlog za natpise, kad nisam pregovarao, a mislim da nije niko iz kluba. Ako ode neko, onda želim novog fudbalera - istakao je Gordan Petrić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track