RIKARDO GOMEŠ LJUT NA ZVEZDU: Gledajte koliko više dana imaju za odmor od nas...
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

RIKARDO GOMEŠ LJUT NA ZVEZDU: Gledajte koliko više dana imaju za odmor od nas...

Fudbal -

Napadač Partizana Rikardo Gomeš komentarisao je odbijanje Zvezde da se 168. večiti derbi pomeri za jedan dan, što su crno-beli prvobitno predložili zbog zgusnutog rasporeda.

"Prema mom mišljenju, to treba da promeni Savez, a ne da stavlja odluku u ruke kluba. Gledajte koliko više dana imaju za odmor od nas. Ali, moramo to da uradimo i probaćemo da pobedimo", rekao je Gomeš, a osvrnuo se i na predstojeći meč sa Radničkim iz Kragujevca.

"Protiv Radničkog u nedelju će biti veoma teško, jer znamo kako umeju da igraju. Igraju snažno uvek protiv nas. Moramo da pokažemo da smo Partizan, karakter i energiju. Malo vremena za oporavak, ali tako je kako je", rekao je Gomeš.

Partizan, AEK, Rikardo Gomeš
foto: @starsport

Gomeš je upitan i da prokomentariše meč sa Hamrunom na Malti.

"Pozitivno je što smo se kvalifikovali. To je bilo i važno i klubu i igračima. Jedino što smo morali da pobedimo. Vodili smo sa 3:1, ne sme da nam se dešava da onako primimo dva gola, jer na utakmicama poput ove moramo da dižemo samopouzdanje. Verovatno smo se opustili zbog rezultata u Beogradu. Čak i kad ne želite, dešava vam se da se opustite, onda vas rival napadne, zbog čega moramo da naučimo da igramo snažno 90 minuta. U grupnoj fazi svaka ekipa može da postigne gol“, istakao je napadač sa Zelenortskih ostrva.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track