ITALIJANSKI FUDBALER PRETUKAO SVOJU DEVOJKU DO SMRTI: Progonio je i maltretirao mesecima, a onda propustio UTAKMICU i ubio je!
Foto: Printscreen/Instagram

TUGA

ITALIJANSKI FUDBALER PRETUKAO SVOJU DEVOJKU DO SMRTI: Progonio je i maltretirao mesecima, a onda propustio UTAKMICU i ubio je!

Fudbal -

Italijanski fudbaler Đovani Padovani optužen je za ubistvo svoje biše devojke Alesandre Mateuci.

Dvadesetsedmogodišnji golman, koji je poznat jer godinama igra za niželigaške italijanske klubove, je Alesandru pretukao na smrt i to samo mesec dana nakon što ga je ona prijavila policiji za uznemiravanje.

Alesandra je bila 30 godina starija od fudbalera, a nakon godinu dana veze rešila je da ga ostavi, što je rezultiralo ppsedanjem i uznemiravanjem, te stotinama poruka i poziva. Kako nije mogla da ga se otarasi, odlučila je da pozove policiju, prenosi "Mundo Deportivo".

Rešio je da ode u Bolonju, gde je Alesandra živela, a da bi to uradio, tražio je dopuštenje od kluba da utakmicu Kupa protiv Katanje.

U trenutku kada je fudbaler napao svoju bivšu partnerku, ona je razgovarala telefonom sa sestrom, a sestra je posvedočila da je čula strašne krike:

- Ne, Đovani, ne, molim te, upomoć.

Ubrzo se poziv prekinuo, a sestra je odmah pozvala policiju. Kada su došli na lice mesta, Alesandra je još uvek bila u životu, ali sa teškim povredama kojim je i podlegla na putu do bolnice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:34

ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH SILOVAO Inspektor šokirao svedočenjem: SILOVATELJ IMAO SNOŠAJ DOK SU GA VODILI U STANICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track