SLAVLJE NA OLD TRAFORDU! ANTONI NOVI ĐAVO: Mančester junajted napunio kasu Ajaksa sa 157 miliona evra, OVOG LETA potrošio 238!
Foto: Profmedia

NOVO POJAČANJE

SLAVLJE NA OLD TRAFORDU! ANTONI NOVI ĐAVO: Mančester junajted napunio kasu Ajaksa sa 157 miliona evra, OVOG LETA potrošio 238!

Fudbal -

Sada već bivši fudbaler Ajaksa, Brazilac Antoni (22), ozvaničio je petogodišnju saradnju sa Crvenim đavolima i kompletirao transfer vredan 100 miliona evra!

Time Antoni postaje drugo najskuplje pojačanje u istoriji kluba sa Old Traforda. Više je plaćen samo Pol Pogba, za koga je 2016. izdvojeno 105 miliona evra.

Njegovim dolaskom ispunjena je velika želja Erika ten Haga, menadžera Junajteda, koji je sa Brazilcem uspešno sarađivao u Ajaksu.

Erik Ten Hag
foto: EPA

Levonogi mladi fudbaler je za dve godine u Amsterdamu odigrao 82 utakmice u svim takmičenjima, postigao 24 gola i upisao 22 asistencije pokazavši da je spreman za najviši nivo. Sada novu priliku za dokazivanje ima u Premijer ligi.

Pre Antonija, Đavoli su iz Ajaksa doveli i Lisandra Martinesa za 57 miliona i tako samo ovog leta u kasu Kopljanika ubacili neverovatnih 157 miliona evra.

Pored njih dvojice, tim je pojačan i Kazemirom (70 miliona, Real), Tajrelom Malasijom (15 miliona, Fejenord) i Kristijanom Eriksenom (slobodan agent), a Junajted je na sve pridošlice izdvojio ukupno 238 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track