101. GOL MITROVIĆA ZA FULAM, PETI OVE SEZONE U PREMIJER LIGI: Mitrogol iz prve šanse POCEPAO MREŽU! Prvi poraz Brajtona (VIDEO)
Foto: Profimedia

prvenstvo engleske

101. GOL MITROVIĆA ZA FULAM, PETI OVE SEZONE U PREMIJER LIGI: Mitrogol iz prve šanse POCEPAO MREŽU! Prvi poraz Brajtona (VIDEO)

Fudbal -

Fulam je u Londonu naeo prvi poraz Brajtonu u Premijer ligi - 2:1 (0:0). Brajton je do sada bio jedno od najvećih prijatnih iznenađenja na Ostrvu, a posebno su impresionirali kada su u gostima savladali Mančester junajted.

Srpski reprezentativac doveo je Fulam u vođstvo na početku drugog poluvremena. Srbin je bio na prvom mestu 48. minutu i prvu šansu je pretvorio u gol! Bio je to njegov 101. gol u dresu Fulama. Jubilarni stoti gol je postigao u subotu na Emirejts stadionu, kada je postigao vodeći gol za Fulam, ali je na kraju posle preokreta slavio gradski rival Arsenal.

Nastavio se teror srpskog napadača. Ovoga puta se našao u pravo vreme na pravom mestu i oštar centaršut po zemljli Neskensa Kebanoa pretvorio u pogodak sa druge stative, kada je "pocepao" mrežu sa šest-sedam metara. Mitrogol je fantastičan i nezaustavljiv i u engleskoj Premijer ligi!

Domaćin je duplirao prednost autogolm Danka u 55. minutu, a strelac za Brajton je bio Mekalister u 59. minutu iz penala.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

Brajton je tako ostao na 10 bodova, dok je Fulam posle pet kola sakupio osam.

Aleksandar Mitrović blista u dresu Fulama. Protiv Brajtona je postigao peti gol ove sezone u Premijer ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track