MILAN PAVKOV SE OPROSTIO OD ZVEZDE I PORUČIO: Voleo bih da me po lepom pamtite...
Foto: www.crvenazvezdafk.com

OBRATIO SE DELIJAMA

MILAN PAVKOV SE OPROSTIO OD ZVEZDE I PORUČIO: Voleo bih da me po lepom pamtite...

Fudbal -

Milan Pavkov napustio je Crvenu zvezdu, a njegov novi klub je Al Fejha iz Saudijske Arabije. Doskorašnji napadač crveno-belih oglasio se na društvenim mrežama i oprostio od kluba.

"Sigurno da nije lako napisati, zahvaliti se i rastati od kluba koji mi je toliko pružio posle toliko godina. Hvala navijačima na podršci koja je uvek bila najglasnija, hvala za svaki aplauz, pesmu, hvala saigračima, upravi, trenerima. Hvala za sve, čast mi je bila da nosim ovaj dres sve ove godine i da branim crveno-bele boje. Voleo bih da me po lepom pamtite, kao što će meni u srcu zauvek ostati urezan ovaj klub, tribina, svaki Delija. Zauvek Zvezda, vidimo se", poručio je Pavkov.

Momak koji je postigao mnogo važnih golova, toliko puta obradovao navijače crveno-belih bio je tragičar u svojoj poslednjoj utakmici u omiljenom dresu.

Pavkov je u Ljutice Bogdana stigao 2017. godine iz Radničkog iz Niša za 300.000 evra.

Pavkov je prethodnih pet sezona bio pod ugovorom sa Crvenom zvezdom za koju je postizao važne golove u mečevima sa Partizanom, Kopenhagenom i Milanom, a posebno će se pamtiti dva pogotka u trijumfu protiv Liverpula (2:0) u grupnoj fazi Lige šampiona.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track