RONALDO OSTAJE! Trener Mančester junajteda JOŠ JEDNOM PONOVIO: Potrebni su nam kvalitetni igrači!
Foto: AP

PREMIJER LIGA

RONALDO OSTAJE! Trener Mančester junajteda JOŠ JEDNOM PONOVIO: Potrebni su nam kvalitetni igrači!

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag ponovio je da fudbaler Kristijano Ronaldo neće napustiti klub poslednjih dana letnjeg prelaznog roka.

Ronaldo ;je po završetku prošle sezone rekao da je nezadovoljan ambicijama kluba i da bi želeo ponovo da igra u Ligi šampiona. Propustio je predsezonsku turneju i pripreme, ali se vratio u Mančester i ove sezone ima malu minutažu.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA

Spekulisalo se da će Portugalac napustiti Old Traford, posebno po dolasku novih igrača u letnjem prelaznom roku, ali je Ten Hag rekao da se to neće dogoditi.

Upitan da li je Ronaldo i dalje u njegovim planovima posle dolaska Antonija iz Ajaksa, holandski trener odgovorio je: "To je jasno, naravno".

"Potrebni su nam kvalitetni igrači. Potrebno vam je više da biste pokrili utakmice i održali kontinuitet. Tome težimo", rekao je Ten Hag.

On je dodao i da računa na defanzivca Arona Van-Bisaku najmanje do januara.

"Naravno, Aron je i dalje ovde i zadržaćemo ga. Ova ekipa će biti na okupu od septembra do januara, najmanje. Igraćemo sa ovom ekipom ove sezone", naveo je.

Letnji prelazni rok završiće se u četvrtak uveče.

Osim Antonija, Junajted je doveo Kazemira, Lisandra Martinesa, Tajrela Malasiju i Kristijana Eriksena, a očekuje se dolazak golmana Martina Dubravke iz Njukasla.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track