KAKAV POTEZ SRBINA! SMS ASISTENT PETOM ZA LACIO: Fiorentina poražena od Udinezea, Jović dobio šansu u 86. minutu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

serija A

KAKAV POTEZ SRBINA! SMS ASISTENT PETOM ZA LACIO: Fiorentina poražena od Udinezea, Jović dobio šansu u 86. minutu! (VIDEO)

Fudbal -

Srpska Fiorentina je izgubila u gostima od Udinezea sa 1:0, u četvrtom kolu italijanske Serije A. U ekipi "ljubičastih" od četvorice Srba, od početka je igrao samo levi bek Aleksa Terzić, a napadač Luka Jović je dobio šansu tek u 86. minutu umesto Kabrala. Pobedonosni gol za Udineze je postigao Beto u 17. minutu!

Na klupi za rezerve Fiorentine su ostali defanzivci Nikola Milenković i Matija Nastasić.

Posle četiri odigrana kola, Fiorentina je pretrpela prvi poraz, uz jednu pobedu i dva puta nerešena ishoda, sakupivši ukupno pet bodova. Posle pobede na domaćem terenu, Udineze sada ima sedam bodova i pretekao je "ljubičaste" iz Firence na tabeli italijanske Serije A.

U istom terminu, Sampdorija i Lacio su u Đenovi odigrali nerešeno 1:1. Prednost Laciju doneo je Ćiro Imobile golom u 21. minutu, nakon asistencije petom srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića. Sampdorija je do izjadnačenja stigla u prvom minutu sudijske nadoknade vremena golom Manola Gabiadinija.

Nerešen rezultat je viđen i u Empoliju, gde su Empoli i Verona odigrali 1:1. Poveo je Empoli golom Tomasa Baldanzija u 26. minutu, da bi Verona izjednačila u 69. minutu golom Jaja Kalona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track