ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Mirko Ivanić je povređen, pitanje je da li će biti spreman za MONAKO!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

nije dobro

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Mirko Ivanić je povređen, pitanje je da li će biti spreman za MONAKO!

Fudbal -

Mirko Ivanić je povređen i veliko je pitanje hoće li igrati za Crvenu zvezdu narednog četvrtka, u premijernoj utakmici Lige Evrope protiv Monaka.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iz Crvene zvezde uveravaju da je povreda mišića noge lakše prirode i nadaju se da bi uz pravilan medicinski tretman Mirko Ivanić mogao da se nađe u protokolu za meč protiv Monaka. Odnosno da neće pauzirati tri nedelje, kako je prvobitno bilo predviđeno. Sasvim je izvesno da će najbolji fudbaler crveno-belih prošle sezone izostati sa prvenstvene utakmice protiv TSC, koja je na programu u nedelju od 20.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Mirko Ivanić povredu je obnovio u derbiju, a nekoliko minuta pred izlazak sa terena gotovo da nije mogao da stoji na nogama. Izvesno je da sjajni vezni igrač plaća danak neverovatne prošle sezone, kada je odigrao skoro 100 odsto utakmica za Crvenu zvezdu. Zvanično, Mirko Ivanić odigrao je u sezoni 2021/2022 čak 55 utakmica za Zvezdu, dao 23 gola i upisao 10 asistencija.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sjajno je Mirko Ivanić počeo novu sezonu, do kraja avgusta sakupio je devet uspešnih dodavanja i dao tri gola, bio najbolji igrač Crvene zvezde protiv Pjunika i domaćem prvenstvu. A, onda je obnovio povredu mišića, pa je rovit igrao dvomeč protiv Makabija i derbi sa Partizanom, što se itekako odrazilo na njegov, ali i učinak kluba u te tri utakmice.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track