TSC STIŽE NA MARAKANU Lazetić: 5 godina Zvezdu niko nije pobedio na domaćem terenu - od igrača ću tražiti da uživaju
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC STIŽE NA MARAKANU Lazetić: 5 godina Zvezdu niko nije pobedio na domaćem terenu - od igrača ću tražiti da uživaju

Fudbal -

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da će od svojih igrača tražiti da uživaju i nadigravaju se sa Crvenom zvezdom i da je cilj postizanje gola protiv kvalitetnog protivnika u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

"Igraćemo na fenomenalnom stadionu i na dobrom terenu protiv ekipe koja je poslednjih pet godina aktuelni šampion. Nema potrebe isticati kakav su tim i kakve igrače imaju. Pet godina ih niko nije pobedio na domaćem terenu, a mislim da na 100 utakmica nisu doživeli poraz, što govori koliko su jaki i dobri. Od igrača ću tražiti da uživaju i nadigravaju se. Pokušaćemo da što više nametnemo našu igru i tako probamo da dodjemo do nekog rezultata", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u nedelju od 20 časova u Beogradu protiv Crvene zvezde, utakmicu 10. kola Super lige Srbije.

"Koliko god budemo mogli trudićemo se da igramo našu igru, da držimo loptu u posedu, kreiramo šanse i akcije i da dolazimo do njihovog gola. Cilj nam je da posle dva poraza od njih sa po četiri primljena gola, pokušamo da i mi postignemo pogodak", naveo je Lazetić.

Odbrambeni igrač ekipe iz Bačke Topole Arandhel Stojković očekuje tešku utakmicu protiv kvalitetnog protivnika na stadionu "Rajko Mitić".

"Svi znamo kakva je Zvezda ekipa, da imaju sjajne pojedince i odličan individualni kvalitet na koji moramo da obratimo pažnju. Daćemo sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu i da odigramo dobro", naveo je Stojković.

Zvezda je pra na tabeli sa 19 bodova iz sedam utakmica, a TSC je osvojio 16 bodova iz devet mečeva i zauzima peto mesto.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track