VANDA ZAPALILA TURSKU, LUDNICA U ISTANBULU: Mauro Ikardi potpisao za Galatasaraj, HILJADE TURAKA sačekalo ga na ulici! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Twitter

ovo nigde nema

VANDA ZAPALILA TURSKU, LUDNICA U ISTANBULU: Mauro Ikardi potpisao za Galatasaraj, HILJADE TURAKA sačekalo ga na ulici! (VIDEO)

Fudbal -

Ludnica u Istanbulu, Mauro Ikardi potpisao je ugovor sa Galatasarajem i predvodiće napad tog kluba u novoj sezoni. Hiljade navijača dočekalo ga je na prilazu stadionu.

Mauro Ikardi
foto: Profimedia

Argentinac je privatnim avionom došao u Tursku, u pratnji supruge Vande Nare i dece. Mauro Ikardi igraće ove sezone za Galatasaraj kao pozajmljeni fudbaler PSŽ, a turski klub imaće pravo da na kraju takmičarske godine pregovara sa Parižanima o otkupu ugovora.

Turski mediji navode kako će Galatasaraj pokrivati deo Ikardijeve plate u iznosu od 750.000 evra, dok će ostatak od 6.000.000 evra plaćati PSŽ.

Mauro Ikardi
foto: Printskrin/Instagram

Ikardijev dolazak izazvao je “ludnicu” među navijačima turskog velikana, više hiljada ljudi dočekalo je argentinskog napadača ovacijama na aerodromu, a potom i na prilazu stadionu.

- Želeo bih da se zahvalim navijačima što su priredili ovako lep doček. Bilo je to neverovatno. Ostavili su utisak na mene, pokazali su veliku ljubav. Kada sam igrao za PSŽ, došao sam ovde i dao gol, baš na ovom stadionu. Sada ću braniti boje Galatasaraja. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i delim radost sa navijačima - rekao je Ikardi, kojem će Galata biti četvrti klub u karijeri, posle Sampdorije, Intera i PSŽ.

Mauro Ikardi, Vanda Ikradi, Galatasaraj
foto: Printscreen/Twitter

Neverovatan prelazni rok odradili su čelnici Galatasaraja. U trofejni klub iz Istanbula stigli su Argentinac Mauro Ikardi iz PSŽ, pa Španac Huan Mata iz Mančester junajteda, talentovani Austrijanac i bivši član Barselone Jusuf Demirs.

Ugovore sa žuto-crvenima potpisali su i Danac Matijas Ros, Milot Rašica, Belgijanac Dres Martins iz Napolija, Lukas Toreira iz Fiorentine i Leo Dibua iz Liona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track