PARTIZAN MOŽE DA PREZIMI U EVROPI! Zamenik kapitena crno-belih Bibars Natho optimista
Foto: Starsport

LIGA KONFERENCIJA

PARTIZAN MOŽE DA PREZIMI U EVROPI! Zamenik kapitena crno-belih Bibars Natho optimista

Fudbal -

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu Lige konferencija osvojili bod u duelu protiv ekipe Slovacko u Češkoj (3:3), a zamenik kapitena crno-belih, Bibars Natho ističe kako veruje da njegov tim može da prezimi u Evropi.

Iskusni fudbaler naglašava da ga raduje kako ekipa iz utakmice u utakmicu podiže formu i tvrdi da tim iu Humke ima kvalitet da i na proleće igra na međunarodnoj sceni.

- Pre žreba za grupnu fazu u Ligi konferencije sam rekao da ćemo prezimiti u Evropi, a to isto mislim i sada nakon odigranog prvog kola - rekao je Natho.

Reprezentativac Izraela, koji odnedavno ima i pasoš Srbije, dotakao se i šampionske sa Crvenom zvezdom.

- Nismo najbolje počeli sezonu, sada smo sve bolji i bolji. Mladi igrači su protiv Mladosti pokazali šta mogu u budućnosti. Vidi se da se tim podigao. Moramo da brinemo o sebi, da ne gledamo druge, moramo da obavimo šta je do nas. Ako odradimo naš posao, nijanse će odlučivati. Sada je najvažnije da nastavimo sa pobedama i možda mesec, dva pred kraj šampionata ćemo moći da pričamo o tituli, a kada igraš za Partizan, cilj je uvek titula. Ukoliko tako ne razmišljaš, onda nisi igrač za ovaj klub - zaključio je Bibars Natho.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track