IZNOSE PRLJAV VEŠ Toti optužio bivšu ženu da ga je VARALA, ona UZVRATILA UDARAC: Videla sam stvari koje mogu da unište 50 porodica
Foto: EPA/SALVATORE DI NOLFI, Profimedia

rijaliti

IZNOSE PRLJAV VEŠ Toti optužio bivšu ženu da ga je VARALA, ona UZVRATILA UDARAC: Videla sam stvari koje mogu da unište 50 porodica

Fudbal -

Bukti rat između bivših supružnika...

Dobili smo novu sapunicu, a u glavnim ulogama našli su se Frančesko Toti i njegova bivša supruga Ilari Blazi.

Početkom godine slavni italijanski fudbaler razveo se od zanosne Ilari nakon dve decenije braka.

Toti i Ilari su godinama važili za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, pa su mnogi bili u šoku kada je isplivala vest da se razvode.

Ilari Blazi
foto: Profimedia

Princ Rima je u svojoj ispovesti za jedan italijanski list otkrio da je razlog za prekid bila preljuba. Tvrdi da je Ilari imala ljubavnike, i da je pao u depresiju kada je to saznao.

"Glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Delovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke", rekao je između ostalog Toti.

Nije se dugo čekao odgovor bivše gospođe Toti. Naime, Ilari se nakon njegovih optužbi oglasila preko svog advokata Alesandra Simeonea.

"Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita dece mi je na prvom mestu. Svako je odgovoran za svoje postupke", kaže Ilari i dodaje:

Ilari Blazi
foto: Profimedia

"Proteklih godina videla sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica".

Nije želela da precizira o čemu se radi, ali izvor blizak Italijanki za "Korijere delo Sport" otkriva da je ovo tek početak.

Izgleda da ni Toti nije bio baš takvo nevinašce kakvim se predstavlja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track