ZVEZDA JE ZASIĆENA, TO JE ŠANSA ZA PARTIZAN: Stepanović hvali Petrića i veruje da će borba za TITULU u Srbiji biti neizvesna
Foto: Starsport

viđenje kluba iz humske

ZVEZDA JE ZASIĆENA, TO JE ŠANSA ZA PARTIZAN: Stepanović hvali Petrića i veruje da će borba za TITULU u Srbiji biti neizvesna

Fudbal -

Dragoslav Stepanović u razgovoru za Kurir analizirao je Partizan, njegove igre u Evropi i domaćem šampionatu. Apostrofirao je trenera Gordana Petrića kao ključnu osobu koja je izvukla tim iz duboke krize u kojoj se nalazio.

Dragoslav Stepanović
foto: Starsport©

Partizan je za razliku od Crvene zvezde loše počeo sezonu, ali je posle promene trenera unapredio igru.

- Ko na početku sezone ima krizu, on je najlakše prebrodi. To je neko nepisano fudbalsko pravilo. Najgore su krize koje dođu na sredini, ili na kraju sezone. Partizan izlazi iz mračnog perioda posle sedam utakmica bez pobede. Novi trener je pronašao igru, deluju sve bolje i biće ozbiljan konkurent Zvezdi u borbi za titulu. A, tako nije bilo na početku sezone - jasan je Stepi.

Gordan Petrić
foto: Starsport

Potom je Dragoslav Stepanović analizirao Gordana Petrića, trenera fudbalera crno-belih. Posebno kroz prizmu uspeha, jer još nije doživeo poraz na klupi Partizana, a igrao je dve evropske utakmice protiv Nice i Slovackog, te derbi sa Crvenom zvezdom.

- Petrića znam kao funkcionera, ne i kao trenera, ali čini mi se da odlično radi svoj posao. Rezultati će mu suditi. Tim pokaže treneru da li ga sluša, ili ne. Da li su prihvatili njegove ideje, ili ne. Po jutru se dan pozanje, čini se da je Petrić našao taj put, da ga igrači vole i to može biti veliki problem za glavnog konkurenta Zvezdu. Što se tiče Zvezde, čini mi se da njihov tim umorio, da su zasićeni dominacijom u poslednjih pet godina i baš tu Partizan traži svoju šansu - zaključio je Dragoslav Stepanović.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track