HAOS U MONCI! POLICIJA ČUVALA TRENERA JUVENTUSA OD BESNIH NAVIJAČA: Postrojavali Vlahovića i Kostića! (VIDEO)
Foto: EPA/Paolo Magni, AP/Fabio Ferrari

SERIJA a

HAOS U MONCI! POLICIJA ČUVALA TRENERA JUVENTUSA OD BESNIH NAVIJAČA: Postrojavali Vlahovića i Kostića! (VIDEO)

Fudbal -

Posle poraza Juventusa u sedmom kolu prvenstva Italije na gostovanju u Monci, što je inače prva pobeda ove ekipe u istoriji elitnog fudbalskog ranga na Apeninskom poluostrvu, posebno su ljuti bili navijači torinske "stare dame".

Tokom utakmice, oni su bes najviše iskalili na iskusnom treneru Juventusa Masimilijanu Alegriju, kog su vređali dok je meč gledao iz lože pošto na klupu zbog suspenzije nije mogao. Situacija je bila toliko ozbiljna da je policija morala da ga prati, kada je išao do svlačionice, pošto je procena bila da mu preti opasnost od razularene mase.

Tu ipak nije bio kraj ružnim scenama. Navijači su posle duela Vlahoviću i drugovima obezbedili i treće poluvreme. Fudbalere su držali postrojene pred tribinom, jer su želeli da održe govor igračima, koji nisu pobedili od 31. avgusta.

Slične scene mogli smo da vidimo i kod nas više puta u prošlosti, a poslednji, nakon što su fudbaleri Partizana eliminisani od kiparskog AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Što se Juventusa tiče, najtrofejniji italijanski klub posle sedam kola Serije A ima deset bodova i nalazi se na osmom mestu na tabeli, dok je na startu Lige šampiona poražen u parizu od PSŽ-a i na svom terenu u Torinu nakon preokreta od Benfike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track