SRPSKI STRUČNJAK NA KLUPI JUVENTUSA? Italijanski mediji licitiraju ALEGRIJEVE naslednike
Foto: EPA/Alessandro Di Marco, AP/Fabio Ferrari

SERIJA A

SRPSKI STRUČNJAK NA KLUPI JUVENTUSA? Italijanski mediji licitiraju ALEGRIJEVE naslednike

Fudbal -

Srpski trener jedan od glavnih kandidata za zameni Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa.

Velika kriza trese Juventus. U poslednjih pet utakmica ekipa iz Torina ne zna za pobedu, od čega ima dva poraza u Ligi šampiona.

U prvenstvu Italije nalaze se na osmom mestu, sa deset osvojenih bodova, sedam manje od Napolija, što i nije toliko loše s obzirom na igre kakve prikazuje gigant sa severa Italije.

Kao i obično, najvećim krivcem za loše rezultate tima smatra se trener. Tako su Italijanski mediji već krenuli sa licitiranjem Alegrijevih naslednika.

Među glavnim kandidatima našao se i srpski stručnjak Siniša Mihajlović, koji je relativno skoro dobio otkaz u Bolonji. Čak određeni mediji navode da je Mihajlović glavni kandidat za vruću klupu ekipe iz Torina.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Siniša Mihajlović u dosadašnjoj karijeri kao glavni trener, pored Bolonje, vodio je Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon i reprezentaciju Srbije.

I ranijih godina su postojali pregovodi između Juventusa i Mihajlović o eventualnom dolasku srpskog stručnjaka u Torino, ali do konačnog dogovora nikada nije došlo.

Pored Mihajlovića, kao kandidati su se ranije su se pominjali Zinedin Zidan i Maurisio Poketino.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track