NEMOJTE NAMA DA DOVEDETE JEDNO POJAČANJE, VEĆ TIM PARAMA POMOZITE OFK BEOGRAD: Neverovatan gest velikog rivala Romantičara!
Foto: Starsport

svaka čast

NEMOJTE NAMA DA DOVEDETE JEDNO POJAČANJE, VEĆ TIM PARAMA POMOZITE OFK BEOGRAD: Neverovatan gest velikog rivala Romantičara!

Fudbal -

Podrška za Romantičare stiže od navijača Vojvodine! I to na neverovatan način!

Nakon poslednjih informacija o propadanju kluba sa Karaburme, koji je umesto novih ulaganja propao još više, oglasilI su se navijači sa foruma FK Vojvodina.

Oni su preko društvene mreže Twitter pozvali rukovodstvo Vojvodine da odvoji i donira (ne pozajmi) novac OFK Beogradu pa makar pod cenu toga da njihov klub ne dovede neko planirano pojačanje.

Navijači su još predložili da se organizuje prijateljska utakmica između ova dva kluba, koja bi bila humanitarnog karaktera za pomoć i očuvanje OFK Beograda.

Na kraju su pozvali i sve ostale klubove da pomognu, ukazujući na značaj istorije kluba sa Karaburme za srpski fudbal.

Evo i saoštenja navijača Vojvodine:

- Navijači Vojvodine nikada nisu bili navijači rezultata! Apelujemo da rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beogradu (donira, a ne pozajmi), makar to značilo da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje! Takođe, pozivamo rukovodstvo Vojvodine da se zakaže odigravanje prijateljskog meča sa OFK Beogradom koji bi bio humanitarnog karaktera, za pomoć i očuvanje OFK Beograda!

- Svesni smo u kakvom društvu svi živimo i sutra slična sudbina može da zadesi naš, kao i bilo koji drugi klub u Srbiji, mada ovde ima i onih zaštićenih koji su odavno mogli da budu na mestu "romantičara".

- Potencijalnim gašenjem OFK Beograda izgubili bi svi mnogo više nego što se u ovom trenutku može zamisliti. Makar na jedan dan budimo svi ROMANTIČARI.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track