BIZARNO! On je SUPER ZVEZDA fudbala i potrošio je milione na VEŠTICU, tražio joj da BACA ČINI na protivnike i završi mu transfere
Foto: EPA/Alessandro Di Marco, AP/John Raoux

LUDOST

BIZARNO! On je SUPER ZVEZDA fudbala i potrošio je milione na VEŠTICU, tražio joj da BACA ČINI na protivnike i završi mu transfere

Fudbal -

Fudbalska super zvezda, reprezentativac Francuske i fudbaler Juventusa, Pol Pogba, prolazi kroz burne trenutke kada je reč o dešavanjima van terena.

Fudbaler koji igra na poziciji centralnog veznog reda i njegova porodica već nedeljama su u centru pažnje šire javnosti u Francuskoj i šire.

Njegov rođeni brat Matijas Pogba se oglasio kako bi razotkrio šta sve radi fudbaler Juventusa, a otkrio je da je Pol ozbiljan novac potrošio na vešticu koju mu je preporičio Serž Orije, fudbaler Notingem Foresta.

Prema tvrdnjama Matijasa, veštica je između ostalog bila uključena i u transfere Pola Pogbe, napad Francuza na Mundijal i druge stvari.

- Pol Pogba angažovao je vešticu koju mu je preporučio Serž Orije. On već šest godina plaća vešticu i do sada joj je dao milione. Pol je platio četiri miliona evra, a veštica je učestvovala u njegovom transferu u Mančester Junajtedu i šampionskom putu Francuske na Mundijalu. Pol je posebno zadovoljan njenim radom bio nakon što je Francuska osvojila Svetsko prvenstvo. Tražio je da veštica 'začara' Kilijana Mbapea pred meč PSŽ-a i Mančester Junajteda. Posao vračare bio je da predvidi kakva budućnost čeka Pola, poboljša njegove kvalitete, sabotira rivale, baca čini ka njegovim protivnicima ili drugim igračima kako bi im se uništio potencijal. Pol Pogba je jednom ili dva puta mesečno plaćao između 75 i 100 hiljada evra, uvek u kešu - poručio je Matijas Pogba putem društvenih mreža.

On je nedavno priveden zbog saradnje sa organizovanom bandom i pretpostavki da je pokušavao da iznudi novac od Pola tako što se udružio sa otmičarima koji su mu provalili u stan.

- Želim da se moj brat probudi! Potrebno je da shvati šta je uradio, preuzme odgovornost i našu porodicu izvuče iz ovoga u šta nas je uvukao. Bilo kog dana bih mogao da budem ubijen zbog njega. Ja samo želim da imam normalan živo - dodao je Matijas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track