POZNATI UZ ORLOVE PRED DUEL SA ŠVEDSKOM: Dres i grb su svetinja - svi zajedno za Srbiju! (FOTO)
Foto: @starsport

PODRŠKA

POZNATI UZ ORLOVE PRED DUEL SA ŠVEDSKOM: Dres i grb su svetinja - svi zajedno za Srbiju! (FOTO)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra važan meč u Ligi nacija, protiv Švedske na travi stadiona "Rajko Mitić".

Ova jesenja, septembarska noć predstaviće i novo lice nacionalnog tima, lice sa kojim će Piksijevi izabranici predstavljati Srbiju na Prvenstvu sveta u Kataru.

Novi dres Orlova, ali i novi reprezentativni grb, prethodnih dana, u znak podrške igračima i stručnom štabu reprezentacije, svojim objavama na društvenim mrežama, navijačkim gestikulacijama plasirale su brojne javne ličnosti iz društvenog, kulturno-sportskog, zabavnog sveta.

Od Tadića, Aleksandra Mitrovića do debitanata Babića i mlađeg Sterfana Mitrovića. gledali smo prethodnih dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Neko reče, u novom "carevom odelu" kao manekeni, a njihov optimizam kao u onoj nezaboravnoj lisabonskoj noći. Protiv Švedske i Norveške, za tri dana u Oslu, žele dve pobede i šest bodova. I prvo mesto koje Srbiju vodi u A grupu Lige nacija.

Sada i na krilima onih koji su ih preko društvenih mreža podržali. Svetski prvak u džudou Nemanja Majdov, sada u dresu fudbalske reprezentacije, pokazuje koliko su snaga i strast u srcu i na dresu važni za ostvarenje sna.

1 / 9 Foto: Instagram

I zlatna juniorka Angelina Topić koja je na Prvenstvu Evrope u Izraelu osvojila prvo mesto, zatim i bronzu na Evropskom prvenstvu u Minhenu istakla je grb kao najveći motiv za jednog sportistu.

I druga naša mlada atletska heroina, Adriana Vilagoš, osvajač srebrne medalje u bacanju koplja na Prvenstvu Evrope u Minhenu, podržala je Piksijeve Orlove, kao i Armin Sinančević koji je vicešampion Evrope u bacanju kugle.

Glumačka elita ne krije da je oduševljena rezultatima Piksijeve Srbije, a za mnoge najlepši par na daskama koje život znače, Tamara Dragičević i Petar Benčina dres i grb vide kao svetinju koji će sijati i u Kataru. Podršku Orlovima dali su i drugi veliki umetnici Milan Marić, Branislav Trifunović...

Kada kažeš estrada, onda je ona sa svojim delima već besmrtna. Odlazak u Katar, "kraljica glasa" pokazuje da joj je u srcu posebno jedan grb. I kolegenice i kolege, Nataša Bekvalac, Teodora Džehverović, Ivana Nikolić, biša članica grupe Hurricane, Nikola i Marko Rokvić, Stefan Đurić Rasta...u dresu fudbalske reprezentacije šalju poruku – svi zajedno za Srbiju! Za naše Orlove!

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track