IBRAHIMOVIĆ USKORO I NA FILMU: Evo koga će slavni Šveđanin glumiti u "Asteriksu i Obeliksu" VIDEO
Foto: Printskrin / You Tube

nova uloga

IBRAHIMOVIĆ USKORO I NA FILMU: Evo koga će slavni Šveđanin glumiti u "Asteriksu i Obeliksu" VIDEO

Fudbal -

Fudbaler prvaka Italije Milana Zlatan Ibrahimović će da glumi u "Asteriksu i Obeliksu"! Pored Ibrahimovića, u filmu se pojavljuju i Viensan Kasel kao Cesar.

Ibrahimović će tako imati svoj glumački debi u nastavku filmskog serijala "Asteriks i Obeliks", koji predstavlja francusku avanturističku komediju u režiji Žiloma Kaneaa, koji takođe glumi Asteriksa.

U filmu, u kojem glumi Žil Leloš kao Obeliks, prepoznatljivi junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Filipa Mehelena i Žilijena Ervea.

Kako je ovog proleća preneo "Dedlajn", legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, a tumačiće lika po imenu Antivirus.

Ovo je prvi film o poznatim junacima koji nije baziran ni na jednom od strip albuma Asteriksa, niti u kojem glumi Gerard Depardje kao Obeliks.

Prvobitno je planirano da se snimanje održi 2020. u Kini, ali je odloženo godinu dana i prebačeno u Francusku zbog pandemije virusa korona. Izlazak je zakazan za 1. februar 2023. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track