ZAR JE VLAHOVIĆ GLAVNI KRIVAC? Nema kraja KRITIKAMA iz Italije! Oglasio se i čuveni Italijan, Dušanu savetuje da kopira LEGENDU
Foto: Profimedia

SERIJA A

ZAR JE VLAHOVIĆ GLAVNI KRIVAC? Nema kraja KRITIKAMA iz Italije! Oglasio se i čuveni Italijan, Dušanu savetuje da kopira LEGENDU

Fudbal -

Četiri utakmice Dušana Vlahovića bez postignutog gola i ukupno pet mečeva bez pobede Juventusa, a kritike na račun srpskog centarfora samo stižu.

"Stara dama" je u poslednjih pet kola Serije A osvojila samo dva boda, Srbin je propustio prvi meč u toj seriji, a onda na predstojeće četiri utakmice nije uspeo da zatrese mrežu.

Nakon što je "Gazeta delo Sport" opširnim tekstom kritikovala Vlahovića, o njemu je govorio i Masimo Mauro, nekadašnji fudbaler Juventusa.

On je uporedio Srbina sa legendarnim Gabrijelom Batistutom.

- Gabrijel je bio majstor da pravi pokrete da primi loptu licem ka golu, ovo nedostaje Dušanu. I prvi dodir... - rekao je Mauro za "Tutosport".

Dušan Vlahović, Gabrijel Batistuta
foto: Profimedia

- Vlahović je igrač koji je ušao u poteškoće, jer je život Juventusa ušao u teškoće. Ali mora da poboljša svoje karakteristike i osnove. Ako nauči da izbegava defanzivca i kontakt, lakše će davati golove. Nema sjajnih igrača kojima je ostavljen prostor. Mora brzo da shvati kako da jednom dodirne loptu i postigne gol - naveo je Mauro.

On je poručio i da bi srpski reprezentativac mogao da uči gledajući snimke čuvenog Gabigola.

- Možda bi Vlahović trebalo da istraži Batistutine pokrete, da nauči kako da zahvati loptu kad je licem okrenut prema golu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track