VLAHOVIĆ SE PRIDRUŽUJE TROJICI VELIČANSTVENIH? Sprema se transfer BOMBA, Srbin na meti PREBOGATOG kluba!
Foto: EPA/Claudio Peri, EPA/Christophe Petit Tesson

transfer pijaca

VLAHOVIĆ SE PRIDRUŽUJE TROJICI VELIČANSTVENIH? Sprema se transfer BOMBA, Srbin na meti PREBOGATOG kluba!

Fudbal -

Fantastični srpski golgeter Dušan Vlahović na meti je prvaka Francuske, Pari Sen Žermena, pišu itallijanski mediji.

Prema njihovim izvorima Vlahović je igrač po ukusu šefa struke francuskog giganta, Kristofa Galtijea, koji je razočaran što klub letos nije doveo još jedno pojačanje u špicu.

Francuzi su u prethodnom preleznom roku doveli Vitinju, Nuna Mendeša, Fabijana Ruiza, Karlosa Solera, Renata Sančesa, Nordija Mukijelea, obnovili ugovor sa Kilijanom Mbapeom, ali da su doveli Vlahovića, sve bi im bilo pod konac.

Kristofer Galtije smatra da mu je upravo potreban profil igrača tipa Vlahovića.

- Tokom predsezone pričao sam dugo sa predsednikom Luisom Kamposom o našem napadu, analizirali smo strukturu i karakteristike igrača. Svi smo bili ubeđeni da nam je potreban i četvrti napadač sa drugačijim karakteristikama. Taj četvrti nije došao, šteta je, ali tako je kako je. Centarfor bi nam bio od koristi. Kilijan ima referencu u timu Francuske, kao i Žiru. Ovde u Pari Sen Žermenu imamo drugačiji stil igre, efektivniji, ali bez alternativa - rekao je trener Paržiana Kristof Galtije.

PSŽ
foto: Profimedia

Međuti da Juventus nema nameru da se tako olako odrekne usluga srpskog napadača, saznaju italijanski mediji,

Vlahović je imao poteškoća po dolasku protekle zime iz redova Fiorentine, ali polako postaje nezamenjiv deo tima Masimilijana Alegrija. Vlahović je u drugoj polovini prošle sezone na 21 utakmici postigao devet golova. Ove je na osam postigao četiri, sve u Seriji A na šest utakmica.

U Juventusu su svesni daPari Sen Žermen neće tako lako odustati, posebno ako Vlahović bude briljirao i na Mundijalu u Kataru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track