BAHANALIJE SA RUSKINJAMA NA JAHTI I KOKAIN MU UNIŠTILI KARIJERU: Delio svlačionicu sa Ronaldom, a sada radi kao ZIDAR
Foto: Printscreen

propao

BAHANALIJE SA RUSKINJAMA NA JAHTI I KOKAIN MU UNIŠTILI KARIJERU: Delio svlačionicu sa Ronaldom, a sada radi kao ZIDAR

Fudbal -

Igrao je u Seriji A, delio svlačionicu sa najvećim zvezdama svetskog fudbala, a danas jedva sastavlja kraj s krajem.

Bivši italijanski fudbaler Fabio Mačelari (48) ima neverovatnu životnu priču.

Bio je veliki talenat italijanskog fudbala, igrao je za Leće, Kaljari, Inter, Bolonju. Zaradio ogroman novac u karijeri, a onda je sve izgubio, pa je morao da radi kao konobar, pekar, šumar, zidar da bi preživeo.

Kada je davne 2000. godine za sedam miliona evra stigao u Inter, gde mu je saigrač bio veliki Brazilac Ronaldo, Mačelari nije mogao ni da sanja da će jednog dana raditi najteže moguće poslove kako bi zaradio za život.

Nažalost, Italijan se pridružio mnogim kolegama koji su preko noći postali bogati, pa se okrenuli porocima i tako upropastili sebi život i karijeru.

Dok je bio fudbaler živeo je na visokoj nozi. Noćni provodi, lažna prijateljstva, poroci, ogromni troškovi.. I sve mu se obilo o glavu...

U jednom podkastu Italijan je otkrio kako je njegova karijera otišla u nepovrat.

"U Bolonji sam zbog operacije pauzirao četiri i po meseca, a kada sam se vratio na teren otišao sam u Porto Servo i iznajmio jahtu. Tamo su mi se pridružile dve Ruskinje, bila je luda zabava,... Kada su u Bolonji saznali za to, raskinuli su ugovor sa mnom", rekao je Mačelari.

Mačelari je svojevremeno vlasniku Kaljarija priznao da redovno uzima kokain dok igra za njegov klub. Postao je zavisnik, ogroman novac trošio je na drogu a karijera se polako gasila.

Klubovi iz Serije A su ga se rešili 2005. godine. Onda se desetak godina razvlačio po niželigašima, a 2015. je odlučio da se oprosti od fudbala.

"Nije bilo lako vratiti se normalnom životu pogotovo kada si navikao da trošiš mnogo. Shvatiš da moraš sve ponovo ili ćeš umreti", rekao je jednom prilikom Italijan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track