SLAVNI FUDBALER ZAPLAKAO: Igrao sa oba Ronalda i Mesijem, a sada uz suze pred porodicom i saigračima objavio KRAJ KARIJERE!
Foto: Screenshot

GOtovo je

SLAVNI FUDBALER ZAPLAKAO: Igrao sa oba Ronalda i Mesijem, a sada uz suze pred porodicom i saigračima objavio KRAJ KARIJERE!

Fudbal -

Slavni argentinski fudbaler Gonzalo Iguain (34) objavio je da će se na kraju aktuelne sezone povući iz profesionalnog fudbala.

Iguan je održao emotivnu konferenciju za medije na kojoj su prisustvovali članovi njegove porodice i saigrači iz Inter Majamija.

Gonzalo Iguain je rođen u francuskom Brestu, ali je po nacionalnosti Argentinac. Za Gaučose je odigrao 75 utakmica i postigao 31 gol.

Gonzalo Iguain
foto: Screenshot

Pre Intera iz Majamija, u kome je od 2020. godine, nastupao je za River Plejt, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan i Čelsi. Po tri puta je osvojio prvenstvo Španije i Italije, tri puta je osvojio i Kup Italije. Bio je osvajač Lige Evropa, Superkupa Italije, dva puta Superkupa Španije, a sa Argentinom je 2014. godine bio drugi na svetu.

Jedan je od retkih koji može da se pohvali da je igrao zajedno u timu sa Brazilcem Ronaldom, Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track