KAKVE SCENE U SAD! Srbina OBOŽAVAJU, izabrali ga za najboljeg u godini! Prisvajaju ga, a on pred njih izašao sa TROBOJKOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

MEGA ZVEZDA

KAKVE SCENE U SAD! Srbina OBOŽAVAJU, izabrali ga za najboljeg u godini! Prisvajaju ga, a on pred njih izašao sa TROBOJKOM! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler, Dejan Joveljić, izabran je za igrača godine u Los Anđeles Galaksiju od strane navijača.

Dvadesettrogodišnji fudbaler je pehar namenjen najboljem dobio posle utakmice MLS protiv Solt Lejka.

Centarfor je na toj utakmici u igri proveo samo četiri minuta.

U redove Galaksija je stigao u avgustu 2021. godine i većinu utakmica je počinjao sa klupe, ali uprkos tome bio je dominantan i sa relativno slabom minutažom je u svim takmičenjima postigao 16 golova uz pet asistencija.

Navijači koji su izglasali Srbina za najboljeg igrača traže od trenera Grega Vanija veću minutažu za njega, pa čak i statistika pokazuje da je zaslužio više minuta.

oveljić poslednjih osam utakmica nije postigao gol, ali je samo jednom bio starter dok je na ostalim mečevima dobijao šansu "na kašičicu", iako je na prethodnih 15 utakmica postigao 10 golova, od toga šest nakon što je utakmice počinjao ulaskom sa klupe.

Galaksi je na društvenim mrežama objavio video Joveljića sa peharom i srpskom zastavom, uz poruku: Jedan od nas.

Joveljić je za reprezentaciju Srbije debitovao 7. juna 2021. godine pod komandom Dragana Stojkovića. Igrao je na prijateljskim utakmicama protiv Jamajke i Japana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track