ERAKOVIĆ IMA PORUKU ZA SVE KOJI VOLE CRVENU ZVEZDU: Dođite na stadion, da zajedno pobedimo Ferencvaroš!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na maru

ERAKOVIĆ IMA PORUKU ZA SVE KOJI VOLE CRVENU ZVEZDU: Dođite na stadion, da zajedno pobedimo Ferencvaroš!

Fudbal -

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković je pred utakmicu trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša u četvrtak (18.45), pozvao sve navijače da ispune tribine stadiona "Rajko Mitić".

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi defanzivac istakao da je ekipa spremna, te da će tim važnu utakmicu odigrati bolje, ako tribine stadiona budu popunjene.

- Vratili smo se posle pauze željni utakmica i to se videlo protiv Mačve, ali i u Novom Sadu. Ostvarili smo dve pobede i odmah se okrenuli utakmici koja nas očekuje u Ligi Evrope. Imali smo fenomenalnu podršku i u Šapcu i na Karađorđu, naši navijači su bili u većini na oba stadiona i to je još jedan pokazatelj koliku podršku imamo, što nam neizmerno znači - rekao je Strahinja Eraković i nastavio:

- Već u ponedeljak smo počeli pripreme za Ferencvaroš, ekipa je spremna, iako je utakmica tek u četvrtak. Iskoristićemo svaki trenutak da se maksimalno pripremimo i da dobrom igrom i posvećenošću na terenu obradujemo zvezdaše, učinićemo sve da se zajedno radujemo novoj pobedi.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Osvrnuo se momak rođen 2001. godine i na činjenicu da crveno-beli posle duže vremena igraju na Marakani.

- Do kraja polusezone ćemo većinom igrati na gostujućem terenu, pa je utakmica protiv Ferencvaroša prava prilika da još jednom pokažemo zašto se Marakane svi plaše. Ispunjene tribine biće od velikog značaja za krajnji rezultat, potrebna nam je pobeda, a kako bismo stigli do nje neophodno je da budemo svi kao jedan. Znam da je najveća poseta u istoriji stadiona bila protiv Ferencvaroša i da je sada nije moguće ponoviti, ali ako napunimo Marakanu do poslednjeg mesta biće to prava prilika da uradimo ono što 1975. godine nismo - zaključio je Strahinja Eraković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track