GLUPOST JE DA NE MOGU IGRATI 90 MINUTA: Bibars Natho oštro odgovorio dušebrižnicima i zapitao se ko plaća takve glasine
Foto: Starsport

partizan

GLUPOST JE DA NE MOGU IGRATI 90 MINUTA: Bibars Natho oštro odgovorio dušebrižnicima i zapitao se ko plaća takve glasine

Fudbal -

Bibars Natho, internacionalac iz Izraela, jedan je od najboljih fudbalera Partizana. Ove sezone ima impozantan učinak, na deset superligaških utakmica dao je osam golova i upisao dve asistencije.

Bibars Natho
foto: Starsport

Svoj kvalitet Izraelac će moći da potvrdi u četvrtak u meču Lige konferencije, kada crno-beli gostuju Kelnu (21.00). Međutim i pored sjajne statistike postoje "neverne tome" koje ne veruju u Bibarsa Natha. Navodno, smeta im njegova krštenica i 34 godine, te potenciraju priču da ne može da izdrži 90 minuta na terenu.

- Čim sam rešio problem sa anemijom i obavio manju operaciju prepona osećam se mnogo bolje. Mogao sam i prošle sezone da igram više od 60-65 minuta. Zadovoljan sam minutažom, nadam se da ću da nastavim sa podjednakom energijom. Glavno mi je da pomognem timu, ako je sat – sat, više – više - rekao je Natho za Žurnal i dodao:

- Čuo sam svakakve priče o svom životu i karijeri, zato se i zovu – glasine. Ljudi vole da komentarišu svašta, ne snose nikakvu odgovornost, kad bi plaćali za to – ne bi bilo tako. Previše gluposti. Pokazao sam i dokazao, nadam se, svima da ima msnage i da mogu da igram 90 minuta na visokom nivou.

Bibras Natho
foto: Starsport©

Bibars Natho nosi dres Partizana od leta 2019. godine. Upisao je 95 utakmica u crno-belom dresu i dao 38 golova. Pre dolaska u Beograd igrao je za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, PAOK, Rubin i Hapoel iz Tel Aviva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track