UEFA DONELA ODLUKU, PRED MEČEVE U EVROPI: Belgijanac sudi Zvezdi, Španac Partizanu!
Foto: Starsport

NION

UEFA DONELA ODLUKU, PRED MEČEVE U EVROPI: Belgijanac sudi Zvezdi, Španac Partizanu!

Fudbal -

UEFA je donela odluku o tome ko će u četvrtak suditi utakmice Crvene zvezde protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope, odnosno Partizana na gostovanju Kelnu u Ligi konferencije.

Lorens Viser
foto: Profimedia

Sudija iz Belgije Lorens Viser sudiće meč Crvena zvezda - Ferencvaroš u četvrtak (18.45) na stadionu Rajko Mitić u okviru trećeg kola grupe "H" Lige Evrope. Asistiraće mu Rin Vanizere i Tiboa Nijsen.

Radi se o jednom od najboljih mladih sudija iz Belgije, pošto ima 32 godine. Nedavno je veoma dobro vodio duel u Ligi Nacija između Švedske i Srbije (0:1), kao i duel između Barselone i Plzenja u Ligi šampiona.

De Burgos Bengoečea
foto: Profimedia

Španski arbitar De Burgos Bengočea biće na centru, na utakmici između Kelna i Partizana u Nemačkoj, u okviru trećeg kola grupe "D" Lige konferencija. Njemu će pomagati Roberto del Palomaro i Iker de Fransisko.

Bengočea je za vikend sudio utakmicu La Lige između Sevilje i Atletika, koju su gosti iz Madrida rešili u svoju korist rezultatom 2:0. Ove sezone je vodio četiri meča u Evropi, ali nikad nije sudio srpskim klubovima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track