OZBILJNA LOVA ČEKA DEJANA STANKOVIĆA: Plata od 700.000 evra, plus bonus od 1,1 milion evra ako Sampdorija ostane u Seriji A
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ugovor iz snova

OZBILJNA LOVA ČEKA DEJANA STANKOVIĆA: Plata od 700.000 evra, plus bonus od 1,1 milion evra ako Sampdorija ostane u Seriji A

Fudbal -

Dejan Stanković uskoro će biti promovisan kao prvi trener Sampdorije, a kako pišu italijanski mediji zaradiće ozbiljan novac ovim angažmanom.

Dejan Stanković
foto: Starport

Izgleda se rezultati koje je Dejan Stanković napravio sa Crvenom zvezdom u protekle dve i po godine i te kako cene u Italiji. Jer, kako drugačije protumačiti ugovor koji će Stanković potpisati sa Sampdorijom.

Italijanski list "Republika" piše da će Stanković do kraja sezone od Sampdorije na račun dobiti 700.000 evra! Ako uspe da zadrži tim iz Đenove u elitnom rangu, Srbin će dobiti bonus u visini od 1.100.000 evra! Kako se navodi, ako taj uslov ispuni, Stankovićeva plata za takmičarsku 2023/24 biće uvećana, ali nije obelodanjeno za koliko.

Pregovore u ime Dejana Stankovića vodio je sa čelnicima Sampdorije menadžer Falji Ramadani i po svemu navedenom, napravio sjajan ugovor za svog klijenta.

Nenad Sakić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković odlučio je da niko od saradnika bivšeg trenera Sampdorije Marka Đampaola ne bude u njegovom stručnom štabu. Sa njim će raditi ista ekipa koju je imao u Crvenoj zvezdi - Nenad Sakić prvi pomoćnik, inače bivši fudbaler Sampdorije, kondicioni trener Federiko Panončini, trener golmana Pjerluiđi Brivio i Vinćenco Saso, trener analitičar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track