VEČE IZ SNOVA NA MARAKANI: Pogledajte sva četiri gola fantastičnih crveno-belih (VIDEO)
Foto: Screenshot

liga evrope

VEČE IZ SNOVA NA MARAKANI: Pogledajte sva četiri gola fantastičnih crveno-belih (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Gabona Gelor Kanga je preuzeo odgovornost u 27. minutu, uzevši kratak zalet. Kanga je gađao je visoko i snažno, pa je praktično pocepao mrežu prvaka Mađarske. Zvezda je povela iz penala!

Ivanić je gađao glavom posle centaršuta Gobeljića, a Vingo igrao rukom, koja nije bila uz telo. Posle VAR intervencije, sudija Vizer iz Belgije je opravdano dosudio jedanaesterac.

Zvezda vodi 2:0, strelac je ovaj put Stefan Mitrović u 35. minutu. Pešić je centrirao sa leve strane, Mitrovć je primio loptu na sedam metgara od gola, okrenuo se i na efektan način, poput kange, pocepao mrežu!

Samo minut ranije veliku priliku nije iskoristio Dragović. Katai je odlično izveo prekid, štoper Zvezde je utrčao i sa pet metara šutirao glavom. Lopta je odskočila od trave i preskočila prečku.

U 50. minutu je nastavljena kanonada domaćina i gosti iz Budimpešte su treći put morali da vade loptu iz mreže. Gobeljić je poslao sjajnu loptu sa desnog krila i uposlio Kataija, koji je sa ivice šesnaesterca uputio neodbranjiv udarac. Lopta je završila u tzv. maloj mreži.

U 60. minutu je viđen najlepši trenutak na utakmici, pravo remek-delo Gelora Kange i 4:0 za Crvenu zvezdu.

U 71. minutu Vingo je uspeo da nadmudri Pankova, i centrira sa desnog krila pred gol rivala gde je Zakarijasen iskoristio uspavanu reakciju Erakovića i postigao počasni gol za tim iz Budimpešte.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track