SRBIJA SE ZABRINULA ZBOG MITROVIĆA, PIKSI ODMAH OTPUTOVAO U LONDON: Selektor obišao najboljeg strelca reprezentacije (FOTO)
Foto: Instagram/FSS

ORLOVI

SRBIJA SE ZABRINULA ZBOG MITROVIĆA, PIKSI ODMAH OTPUTOVAO U LONDON: Selektor obišao najboljeg strelca reprezentacije (FOTO)

Fudbal -

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković, nastavio je da posećuje igrače koji nose nacionalni dres.

Na red je stigao Aleksandar Mitrović, Piksi je bio njegov gost u Londonu, a fotografije nastale u tom gradu završile su na zvaničnim profilima Fudbalskog saveza Srbije na društvenim mrežama.

- Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima, reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, i saznao nešto više o stepenu povrede. Tokom večere je, naravno, bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam - naveo je FSS.

Podsetimo, Mitrović je doživeo povredu na utakmici Srbije protiv Švedske u Ligi nacija, ali to ga nije sprečilo da nakon toga odigra i protiv Norveške.

Na ta dva meča je postigao četiri gola, a onda je u Premijer ligi još jednom povredio desnu nogu, pa je utakmicu protiv Njukasla završio već u prvom poluvremenu.

Svetsko prvenstvo počinje za manje od dva dana, Srbija će prvu utakmicu igrati 24. novembra protiv Brazila, a najbolji strelac u istoriji reprezentacije imaće važnu ulogu na sva tri meča grupne faze, kao i u nastavku takmičenja ukoliko Stojković i njegov tim dođu do toga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track