TRENER FULAMA LJUT NA PIKSIJA: Marko Silva kaže da su FRUSTRIRANI zbog povrede Mitrovića, koji propušta meč protiv Vest Hema!
Foto: Pritnscreen

premijer liga

TRENER FULAMA LJUT NA PIKSIJA: Marko Silva kaže da su FRUSTRIRANI zbog povrede Mitrovića, koji propušta meč protiv Vest Hema!

Fudbal -

Srpski napadač Aleksandar Mitrović povredio se u meču protiv Njukasla, a povredu je vukao sa meča između Srbije i Švedske i u bolovima je igrao protiv Norveške, gde je i dao gol.

Posle udarca koji je dobio od Viktora Lindelefa, štopera Mančester junajteda i reprezentacije Švedske, Mitrović se nije osećao dobro, ali je igrao protiv Norveške i kasnije prvo poluvreme protiv Njukasla.

Aleksandar Mitrović
foto: Starsport

Morao je da napusti igru u 37. minutu i verovatno neće igrati protiv Vest Hema.

Zbog toga je trener Marko Silva izuzetno ljut.

- Podržavamo naše igrače u svemu što rade i znamo koliko im je važno da igraju za svoje reprezentacije. Za Srbiju u ovom slučaju bile su to dve veoma važne utakmice i ponosni smo na Mitrovića i sve što je uradio sa timom. Međutim, tražimo protekciju, potrebno je da igrači budu zaštićeni, jer su potrebni i nama. Ne kažem da ga Srbija nije zaštitila, ali sada moramo da se nosimo sa ovom situacijom i zbog toga smo frustrirani. Povredio se na tom meču sa Švedskom, kaže Silva.

Mitrović verovatno neće igrati protiv Vest Hema, a možda i protiv Bornmuta, kako se razvija situacija.

- Mitrović je pod upitnikom za Vest Hem, trenirao je, radio neke vežbe, oseća se bolje, imaće dodatni lekarski pregled u subotu, videćemo kako će reagovati. Možda bude spreman za nedelju, a možda tek za naredni meč. Pratićemo situaciju iz dana u dan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track