LEKOVIĆ PRVI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA FS SRBIJE: Kragujevac podržao nekadašnjeg sportskog radnika i genseka Crvene zvezde
Foto: Starsport

zvanično

LEKOVIĆ PRVI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA FS SRBIJE: Kragujevac podržao nekadašnjeg sportskog radnika i genseka Crvene zvezde

Fudbal -

Nebojša Leković, prvi je kandidat za predsednika FS Srbije! I to za mandatni period od 2022. do 2026. godine.

Nebojša Leković
foto: Starsport

Nebojšu Lekovića je za predsednika FSS predložio GFS Kragujevca, a potpise na njegovu kandidaturu stavili su Slavko Perović i Zoran Trajanovski, predsednik i potpredsednik te organizacije.

Nebojša Leković je pravnik po struci, ranije je bio prvi čovek fudbalske organizacije Srbije, obavljao je ulogu generalnog sekretara FK Crvena zvezda u vreme kada je taj klub vodio Dragan Stojković Piksi, a bio je i predsednik Šumadije 1903 iz Kragujevca. Kurir je došao u posed zvaničnog dokumenta koji predlaže Lekovića za prvog čoveka FSS.

Nebojša Leković
foto: Privatna arhiva

Izborna skupština FS Srbije zakazana je za 31. oktobar, a dve nedelje pre toga biće završen postupak predlaganja kandidata za predsednika.

Kurir je ranije pisao da pored Nebojše Lekovića, ambicije da postanu predsednici FS Srbije imaju Branislav Nedimović, aktuelni potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, Rasim Ljajić, nekadašnji ministar, te Nenad Bjeković, koji obavlja dužnost zamenika predsednika FSS.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track