BILA JE FUDBALSKI SUDIJA, A SADA IZVODI POZE OD KOJIH STAJE DAH: Obožava da u prvi plan na fotkama istakne OVO!
Foto: Pritnscreen

vruća

BILA JE FUDBALSKI SUDIJA, A SADA IZVODI POZE OD KOJIH STAJE DAH: Obožava da u prvi plan na fotkama istakne OVO!

Fudbal -

Bivša fudbalska sutkinja, atraktivna i bujna Klaudija Romani obožava da pozira i svojim izazovnim fotografijama izaziva pažnju javnosti.

Ovu Italijanku prati 1.400.000 ljudi na instagramu, a nema dana, kada ona ne postavi neku vruću fotku. U prvi plan uvek voli da stavi grudi, ili pozadinu.

Klaudija Romani već godinama unazad ne živi u Italiji, preselila se u Ameriku, na sunačanu Floridu u grad Majami. Tamo najviše uživa na peščanim plažama i pokazuje svoje preplanulo telo u mijaturnom bikiniju.

Klaudija Romani, Karol Paredes
foto: Profimedia

Nedavno se sa svojom prijateljicom Karol Paredes skinula u toplesu na plažu "South Beach" kako bi posljednji put proslavile Karoline implante u grudima.

Klaudija Romano, Karol Paredes
foto: Profimedia

Njih dve su atraktivnim poziranjem na plaži htele da podignu svest o zdravstvenim problemima koje implanti mogu uzrokovati.

Klaudija Romano je na mnogim listama je među 100 najseksepilnijih žena na svetu, a više puta je krasila naslovnice najprestižnijih svetskih magazina. Pojavila se i u čuvenom Plejboju.

Iako se poslednju deceniju ozbiljno bavi šoubiznisom, Klaudija Romani je fudbalski sudija sa položenom licencom i može da sudi u italijanskoj Seriji C. Nažalost, nikada je nismo videli na fudbalskom terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja