RIKARDO ZADOVOLJAN IGROM CRNO-BELIH: Daćemo 100 posto protiv Kelna!
Foto: Starsport

optimista

RIKARDO ZADOVOLJAN IGROM CRNO-BELIH: Daćemo 100 posto protiv Kelna!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da je srećan zbog dva postignuta gola protiv Voždovca, i dodao da je posebno srećan zbog tima i ostvarene još jedne pobede.

"Veoma sam srećan zbog ova dva gola, posebno zbog tima, jer smo ostvarili još jednu pobedu", izjavio je Rikardo, a preneo klub.

Partizan je sinoć u gostima pobedio Voždovac sa 4:0, u meču 14. kola Super lige Srbije.

"Dve utakmice sam bio bez gola i ova dva pogotka u jednom meču su veoma važna. To daje dodatnu motivaciju", dodao je on.

Rikardo je na sinoćnjem meču postigao prva dva gola na meču u devetom i 23. minutu.

"Uvek je teško igrati na stadionu Voždovca jer imaju teren sa veštačkom travom na koji mi nismo navikli. Adaptirali smo se brzo i snažno smo počeli. Videli ste da u poslednje tri utakmice postižemo golove na samom početku i to nam daje samopouzdanje", rekao je napadač Partizana.

Rikardo je dodao i da je "atmosfera u svalačionici dobra, jer kada se pobedjuje svi su raspoloženi".

"Neće biti lako zadržati ovaj nivo za svaku utakmicu, ali ćemo se truditi da od samog treninga to bude vrhunski kako bismo preneli i na ostalo", izjavio je on.

Naredni meč Partizan igra u četvrtom kolu Lige konferencija u četvrtak u Beogradu protiv Kelna.

"Sada imamo nekoliko dana da se pripremimo za važnu utakmicu sa Kelnom. Znamo da imaju izuzetan tim, ali i šta ta tri boda mogu da nam donesu. Dobar oporavak i fokus su sada važni jer će utakmica biti izuzetno jaka, ali smo već spremni mentalno i svi će dati 100 posto na terenu", zaključio je Rikardo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track