DEKI JE MOJ IDOL, IMA LI ŠTA LEPŠE, NEGO RADITI S NJIM: Kakve reči Filipa Đuričića za Dejana Stankovića! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SAMPDORIJA

DEKI JE MOJ IDOL, IMA LI ŠTA LEPŠE, NEGO RADITI S NJIM: Kakve reči Filipa Đuričića za Dejana Stankovića! (VIDEO)

Fudbal -

Filip Đuričić postigao je izjednačujući gol za Sampdoriju na gostovanju Bolonji (1:1) čime je ulepšao debi Dejana Stankovića na klupi Đenovljana.

Filip Đuričić
foto: Profimedia

- Dolaskom Dejana Stankovića već smo videli drugačiji mentalitet i to je ono što očekujem u svakoj utakmici. U poslednjih pet mečeva nismo uradili ono što smo uradili protiv Bolonje. Uvek moramo da pokažemo ovaj duh. Navijači treba da budu zadovoljni - rekao je Filip Đuričić.

Dva Srbina imaju samo jedan cilj ove sezone, da spasu Sampdoriju ispadanja, odnosno sačuvaju njen status u Seriji A. Filip Đuričić govorio je za italijanske medije i klupski portal o svom odnosu sa Dejanom Stankovićem.

- Mister Stanković je oduvek bio moj idol, rođeni je pobednik. Poznavao sam ga od ranije, ali nikada nisam radio s njim, znam da je dobra osoba i da voli da pomaže - rekao je Filip Đuričić za klupski portal i dodao:

Dejan Stanković
foto: Profimedia

- S moje tačke gledišta, Sampdorija je napravila pravi izbor. Videli ste, od prve sekunde je bila neka nova energija. Nismo imali mnogo vremena da pričamo o taktici, ali smo razumeli šta traži od nas.

Srpski fudbaler koji se ovog leta posle četiri godine vratio u Sampdoriju postigao je ove sezone dva gola u Seriji A na devet utakmica. Klub je i dalje na začelju tabele sa tri boda posle devet utakmica i još nema pobedu.

Klub iz Đenove narednu utakmicu u Seriji A igra 17. oktobra, od 18.30 časova protiv Rome na domaćem terenu. Filipu Đuričiću i Dejanu Stankoviću u goste dolaze Nemanja Matić, Mile Svilar i Žoze Murinjo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track