POZNATI MENADŽER ISPROZIVAO SRPSKOG TRENERA: Šef Dinama na udaru zbog igrača! Ili ga stavi u tim, ili ćemo ga mi prodati!
Foto: Profimedia

ucena

POZNATI MENADŽER ISPROZIVAO SRPSKOG TRENERA: Šef Dinama na udaru zbog igrača! Ili ga stavi u tim, ili ćemo ga mi prodati!

Fudbal -

Fudbalski menadžer Aleksej Safonov ljut je na trenera moskovskog Dinama Slavišu Jokanovića. Razlog je njegov klijent Konstantin Tjukavin koji nije u prvom planu kod srpskog stručnjaka.

Slaviša Jokanović
foto: Printskrin/Instagram

Slaviša Jokanović igra u formaciji 4-3-3 sa trojicom napadača, a prednost u odnosu na mladog Konstantina Tjukavina imaju iskusni Fedor Smolov (32), Denis Makarov (24) i Nikola Mgamelu (28).

- Postoji neka granica za sve! Ako Jokanović ne vidi Kostju u timu, neka ga stavi na transfer listu. Mi sami, naravno, nećemo ništa tražiti. Imamo ugovorne obaveze, ispunjavamo ih - rekao je Aleksej Safonov za portal RB Sport i dodao:

- Nije problem, naći ćemo pristojan tim za Tjukavina. A klub će moći dobro da zaradi.

Aleksej Safonov
foto: Printskrin/Jutjub

Slaviša Jokanović je na udaru ruske sportske javnosti zbog loših rezultata moskovskog Dinama, nekadašnjeg giganta. Trenutno, Moskovljani su na devetom mestu ruske Premijer lige. Posle 12 odigranih kola imaju 17 bodova i zaostaju za vodećim Zenitom čak 13 poena.

Na početku sezone Dinamo je imao velike ambicije. Angažovali su Slavišu Jokanovića za veliki novac, sa samo jednim ciljem, da vrate titulu u svoje vitrine posle daleke 1976. godine.

Konstantin Tjukavin
foto: Profimedia

Konstantin Tjukavin jedan je od najtalentovanijih ruskih fudbalera. Ima 20 godina i igra kao napadač. Dete je Dinama iz Moskve, pošto je ponikao u omladinskoj školi fudbala, samim tim i miljenik armije navijača. Prošao je sve selekcije reprezentacije Rusije, a debitovao je 2021. i za A tim. Njegova tržišna vrednost prema portalu Transfermarkt iznosi 7.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track