VLAHOVIĆA IZNERVIRALI ITALIJANSKI NOVINARI POSLE GOLA ZA POBEDU Doneo tri boda Juventusu, a onda mu je postavljeno BANALNO pitanje
Foto: Profimedia

SERIJA A

VLAHOVIĆA IZNERVIRALI ITALIJANSKI NOVINARI POSLE GOLA ZA POBEDU Doneo tri boda Juventusu, a onda mu je postavljeno BANALNO pitanje

Fudbal -

Srpski centarfor, Dušan Vlahović, golom je presudio Torinu u gradskom derbiju u 10. kolu Serije A.

Reprezentativac Srbije je u 74. minutu zatresao mrežu saigrača iz nacionalnog tima Vanje Milinković-Savića i to pred očima selektora Dragana Stojkovića koji je u društvu supruge gledao meč sa tribina stadiona "Olimpiko".

Nakon meča, Vlahović je upravo govorio o razgovoru sa Stojkovićem.

“Pre nekoliko dana smo razgovarali. Znao sam da dolazi na tribine, koliko mi se čini sad mu dugujem večeru”, otkrio je Vlahović.

Jedno od narednih pitanja medija u Italiji nije mu se dopalo, a odnosilo se na status trenera Masimilijana Alegrija kojeg "smenjuju" gotovo na svakodnevnom nivou zbog loših rezultata Juventusa ove sezone.

“Takvo pitanje je banalno. Naravno da pratimo našeg šefa struke. Uradili smo sve što je od nas tražio u derbiju i sad samo moramo da nastavimo u istom ritmu. Teški periodi nam pomažu da rastemo, posle njih se dižemo. Mogu da odigram kvalitetno ili loše, ali sam siguran da ću svaki put dati sve od sebe”.

Juventus sedam godina nije izgubio u gradskom derbiju, a u subotu je puno vremena prošlo pre nego što su uspeli da slome rivala.

“Znali smo da nas čeka zahtevan posao. Torino je dobar tim, pogotovo nije lako snaći se na njegovom terenu, pred njegovim navijačima. Domaćinu čestitam na izdanju, a mi moramo da nastavimo kao u derbiju i, pre svega, ostanemo ujedinjeni”.

"Stara dama" je trijumfom popravila stanje na tabeli i nakon istog je sedma na tabeli, četiri mesta od zone Lige šampiona.

“Uvek razmišljamo od utakmice do utakmice. Svi znaju šta su nam ciljevi i da se nikad ne predajemo, ali moramo da idemo korak po korak", rekao je Vlahović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track