KOME PSUJE MRTVU MAJKU?! Neviđen SKANDAL u Trebinju: Posle frke na konferenciji palo PESNIČENJE članova Leotara i Zrinjskog! VIDEO
Foto: Printscreen

BRUKA

KOME PSUJE MRTVU MAJKU?! Neviđen SKANDAL u Trebinju: Posle frke na konferenciji palo PESNIČENJE članova Leotara i Zrinjskog! VIDEO

Fudbal -

Opšti haos nastao je nakon burnog remija u Trebinju na meču između Leotara i Zrinjskog u 14. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine (1:1).

Dok su treneri dva tima, Marko Maksimović i Sergej Jakirović, davali izjave, na konferenciju je iznenada upao član stručnog štaba Leotara Srđan Kuljić i počeo da se žali na kapitena Zrinjskog Nemanju Bibliju.

"Kome psuje mrtvu majku Biblija ovde sada? Nama psuje mrtve majke, jel vam to klub? Sram vas bilo! Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke, jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo" ključao je od besa Maksimović.

Trener gostiju je zbunjeno gledao Maksimovića, a njegov kolega je pokušavao da smiri situaciju.

Konverencija je ubrzo nastavljena, međutim, nije se na tome završilo.

Ispred stadiona kasnije je došlo do žestoke tuče u kojoj je učestvovao trener Sergej Jakirović i nekoliko članova domaćeg kluba. Sevale su pesnice i pljuštale uvrede.

Nekoliko učesnika incidenta završilo je na podu, a jedan od njih je i kondicioni trener Zrinjskog, koji je pre toga nasrnuo s leđa na jednog učesnika incidenta.

Na snimku koji se pojavio na internetu vidi se da je morala da reaguje i policija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track