BRAZIL U ŠOKU: Prvi centarfor na štakama napustio stadion, zaplakao pred kamerama! Propušta meč protiv Srbije? VIDEO
Foto: Screenshot

Težak udarac

BRAZIL U ŠOKU: Prvi centarfor na štakama napustio stadion, zaplakao pred kamerama! Propušta meč protiv Srbije? VIDEO

Fudbal -

Brazilski napadač i član Totenhema Ričarlison doživeo je povredu na utakmici Premijerlige protiv Evertona minulog vikenda.

Skupo plaćeno pojačanje se požalilo na bolove u listu zbog kojih je zamenjen, a po završetku utakmice se pojavio pred medijima na štakama. Tokom davanja izjave medijima, prvi centarfor brazilske reprezentacije je zaplakao i nagovestio da možda neće biti spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Bio sam veoma blizu ostvarenja sna. Boli me čak i dok šetam. Ubrzo ću imati testove i nadam se da će vesti biti dobre, ali Svetsko prvenstvo je veoma blizu, za samo mesec dana. Nažalost, male su šanse da zaigram", rekla je brazilska "devetka".

Ipak, nešto optimističniju izjavu dao je trener Totenhema Antonio Konte.

"Sutra imamo novi trening, videćemo, ali bilo bi veoma teško da se on vrati za meč sa Mančester junajtedom. On će prvo otići na snimanja, skeniraće list a onda ćemo videti koliko mu treba vremena da se oporavi. Ali sigurno da se neće vratiti za meč sa Mančester junajtedom", rekao je trener Totenhema, a onda odgovorio i na pitanje koje sve zanima.

Da li postoji mogućnost da Ričarlison propusti Svetsko prvenstvo?

"Ne, apsolutno ne, mogu da potvrdim da on ne rizikuje da ne igra na Svetskom prvenstvo. Apsolutno to nije slučaj", odgovorio je Konte.

Selektor Brazila Tite je Ričarlisona koristio u špicu češće nego Gabrijela Žezusa i Roberta Firmina, koji su takođe u sjajnoj formi.

Podsetimo, Brazil je u Kataru smešten u grupu G, zajedno sa selekcijama Srbije, Švajcarske i Kameruna. Srbija i Brazil svoj meč igraju 24. novembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track