MNOGI SU SE PITALI KO JE MISTERIOZNA LEPOTICA KOJA SEDI PORED MBAPEA: Ima milionski ugovor, a tata joj je slavni NBA šampion!
Foto: Printscreen

zlatna lopta

MNOGI SU SE PITALI KO JE MISTERIOZNA LEPOTICA KOJA SEDI PORED MBAPEA: Ima milionski ugovor, a tata joj je slavni NBA šampion!

Fudbal -

Tokom svečane ceremonije dodele Zlatne lopte veliku pažnju javnosti privukla je atraktivna devojka u plavoj haljini koja je sedela pored Kilijana Mbapea.

Mnogi su se iznenadili kada su shvatili da je reč o ćerki čuvenog američkog košarkaša Denisa Rodmana.

Naslednica petostrukog NBA šampiona i člana čuvene generacije Čikago Bulsa, Triniti Rodman, našla se među 20 fudbalerki koje su nominovane za ovo prestižno priznanje.

Triniti Rodman
foto: Profimedia

Triniti je nagrađena za izuzetn sezonu u dresu Vašington Spirita. Dovela je svoj tim do titule NWAL-a i osvojila nagradu za rukija godina.

Ova talentovana 20-godišnja devojka ove godine je debitovala i u A selekciji Sjedinjenih Američkih Država i očekuje se da će u budućnosti biti lider reprezentacije.

Triniti je bila izuzetno uzbuđena na dodeli Zlatne lopte.

"Ne mogu da verujem da sam nominovana. Činjenica da se nalazim u blizini tako neverovatnih igrača, koje jako poštujem za mene san", rekla je Amerikanka.

Triniti Rodman je jedna od najtaletovanijih fudbalerki sveta.

Prošle godine Vašington ju je izabrao kao drugi "pik" na draftu. U avgustu ove godine potpisala je novi četvorogodišnji ugovor sa klubom prema kom će zaraditi 1.124.000 dolara i tako je postala je najplaćenija fudbalerka u SAD.

Triniti Rodman
foto: Profimedia

"Moj otac je bio sjajan sportista i nasledila sam te gene od njega, a želim da budem zapamćena kao Triniti Rodman, ne samo Rodmanova ćerka. Uzbuđena sam i želim da krčim svoj put i budem što bolja u budućnosti", rekla je jednom priliko Triniti.

Denis Rodman
foto: AP

Rodman, vlasnik pet šampionskih prstenova NBA lige sa Detroitom i Čikagom, ima troje dece. Triniti je dobio sa Mišel Mojer, sa kojom ima i sina Denisa Džuniora koji se bavi košarkom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track