DOVEO ŽENU I DEVOJKU NA DODELU ZLATNE LOPTE: Karim Benzema pred celim svetom u društvu lepših polovina
Foto: Profimedia

spektakularno

DOVEO ŽENU I DEVOJKU NA DODELU ZLATNE LOPTE: Karim Benzema pred celim svetom u društvu lepših polovina

Fudbal -

Karima Benzemu na društvenim mrežama nazivaju je alfa mužjakom, jer je na dodelu "Zlatne lopte" došao u društvu bivše supruge i sadašnje devojke.

Karim Benzema
foto: Profimedia

Francuski fudbaler bio je zvezda večeri u Parizu. Ne samo zato što je osvojio laskavi trofej, prvi put u svojoj karijeri, već i zato što je uradio nešto, što niko pre, a verovatno i posle njega neće uraditi. Da na gala večeri bude u društvu supruge i devojke.

Karim Benzema je u odličnom odnosu sa suprugom Korom Gotje, iako francuski mediji pišu da duže vreme ne žive zajedno. Imaju dvoje dece, sina i ćerku. Kora je bila na "Zlatnoj lopti" kao pratnja njihovom nasledniku Ibrahimu, dok je ćerkica Meilja ostala kod kuće.

Kora Gotje
foto: Profimedia

Lepa i bujna Džordan Ozuna stigla je zajedno sa fudbalerom na svečanost. Manekenka je odnedavno u vezi sa igračem Reala iz Madrida. Javnost je za to saznala ovog leta, kada su se njihove zajedničke fotografije pojavile na društvenim mrežama.

Džordan Ozuna
foto: Profimedia

Zvanična Benzemina supruga Kora nikada u javnosti nije komentarisala vezu svog muža sa Džordan Ozuna. Verujemo da joj nije bilo prijatno kada je u Parizu videla i mladu manekenku, mada bilo kakve reakcije nije pokazala.

Karim Benzema je musliman, a islam kao vera dozvoljava muškarcu da ima više žena. Rođen je u Francuskoj, ali njegovi roditelji potiču iz Alžira.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track