ZVEZDO ČUVAJ SE, PARTIZAN ĆE BITI SUROV: Gordan Petrić obećao zanimljiv prelazni rok i najavio da će se svi plašiti crno-belih
Foto: www.partizan.rs

biće zanimljivo

ZVEZDO ČUVAJ SE, PARTIZAN ĆE BITI SUROV: Gordan Petrić obećao zanimljiv prelazni rok i najavio da će se svi plašiti crno-belih

Fudbal -

Trener Partizana Gordan Petrić očekuje da Partizan napadne titulu u Srbiji, posebno na proleće, kada će se odlučivati o trofeju.

Gordan Petrić
foto: Starsport©

Prvi stručnjak crno-belih uzda se u zimski prelazni rok u kojem se nada kvalitetnim pojačanjima, kako bi Partizan mogao da se upusti u borbu za titulu sa Crvenom zvezdom.

Trofej vodi direktno u Ligu šampiona, što je veliki motiv za "večite rivale". Zato u Partizanu smatraju da je ključ dobro odraditi prelazni rok.

- Ovo što imamo je dovoljno do 13. novembra. Neke stvari će se promeniti. Kada će? Ako neko ode, drugi može da dođe. Nisam za dupliranje pozicija. Naravno da bih voleo najbolje igrače na svetu, ali to je nemoguće - rekao je Gordan Petrić gostujući na TV Arena u emisiji "Pregled kola" i nastavio:

Gordan Petrić
foto: Beta/Branislav Božić

- Partizan će sigurno napredovati. Sigurno će biti bolji. Vidim da se protivnici u svakoj utakmici plaše od nas, a ne mi od njih. Želim da Partizan bude surov, da dobijanje bude rutina i da koliko-toliko navijačima ulepšamo gledanje fudbala, a mislim da su u mnogim utakmicama uživali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track