PARTIZANOVO DETE NA PRAGU MARAKANE: Crvena zvezda našla desnog beka u Superligi! Sve je spremno za transfer!
Foto: Starsport

kupujmo domaće

PARTIZANOVO DETE NA PRAGU MARAKANE: Crvena zvezda našla desnog beka u Superligi! Sve je spremno za transfer!

Fudbal -

Crvena zvezda je u potrazi za desnim bekom, a čini se da je rešenje pronašla u Superligi. U Javoru iz Ivanjice.

Lazar Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Reč je o Lazaru Nikoliću (23), desnom spoljnjem kluba iz zapadne Srbije, inače rođenom Leskovčaninu, piše Mozzartsport. Momku koji je prošao celokupnu omladinsku školu OFK Beograda, a potom igrao i za omladince Partizana. Na Karaburmi ga je trenirao čuveni Dževad Prekazi, na čiju je i preporuku otišao u Humsku, gde se zadržao samo godinu dana. Zanimljivo, Lazar Nikolić igraće za Javor protiv Partizana u nedelju, u Humskoj od 19.00 časova.

Lazar Nikolić
foto: Starsport

Posle toga, 2018. karijeru je nastavio u omladinskom pogonu italijanske ekipe SPAL. Posle samo godinu dana vratio se u Srbiju i potpisao za Javor, čiji dres nosi već tri sezone. Radi se o igraču koji je karijeru počeo kao levo krilo, međutim, izgleda da je sebe pronašao na poziciji desnog beka.

Lazar Nikolić rođen je 1999. godine u Leskovcu. U OFK Beogradu igrao je za jednu od najboljih generacija tog kluba u omladinskom fudbalu, u kojoj su bili Veljko Nikolić, Strahinja Bošnjak, Miloš Čupić, Marko Ilić, Armin Đerlek...

Lazar Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Treba napomenuti da Crvena zvezda godinama unazad muku muči na poziciji desnog beka. Ove sezone posao na tom mestu obavlja Marko Gobeljić, dok su se prošle sezone na toj poziciji menjali Kristijan Pičini i Milan Gajić.

Važno je dodati, da Crvena zvezda ima dvojicu igrača na pozajmicama, koji igraju kao desni bekovi. Nikola Glišić je u IMT, dok je Milan Ilić u Grafičaru. U omladinskoj školi na desnom beku je među najboljima omladinac Kosta Nedeljković, koji u decembru puni 17 godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track