MITROGOL NASTAVLJA DA TERORIŠE! Srbin već postigao 8 golova, predvodio Fulam do ubedljive pobede protiv Aston Vile (VIDEO)
Foto: Profimedia

premijer liga

MITROGOL NASTAVLJA DA TERORIŠE! Srbin već postigao 8 golova, predvodio Fulam do ubedljive pobede protiv Aston Vile (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Srbije i napadač Fulama Aleksandar Mitrović, dao je gol iz penala u 68. minutu protiv Aston Vile, što je njegov osmi pogodak u Premijer ligi.

Penal je dosuđen nakon akcije u kojoj je šutirao Mitrović, a lopta pogodila u ruku jednog igrača gostiju. Prethodno je isključen fudbaler aston Vile Daglas Luiz.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

Fulam je poveo pogotkom Rida u 36. minutu, a 83. je Mings postigao autogol čime je postavljen konačan rezultat - 3:0 za Fulam.

Možda i presudan momenat na utakmici dogodio se u 61. minutu kada je došlo do koškanja na terenu između Mitrovića i prvotimca Aston Vile Daglasa Luiza. Vezni igrač gostiju udario je glavom napadača Fulama i nakon VAR provere zaradio isključenje.

Pitanje je sada da li su igraču Fulama ovom ubedljivom pobedom direktno uručili otkaz Stivenu Džerardu. Naredni meč tim iz Londona igra u nedelju protiv Lidsa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track