PRVO SMO BILI STIDLJIVI, A POSLE SUPERIORNI: Trener Zvezde Milojević zadovoljan posle pobede u Novom Sadu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

superliga srbije

PRVO SMO BILI STIDLJIVI, A POSLE SUPERIORNI: Trener Zvezde Milojević zadovoljan posle pobede u Novom Sadu!

Fudbal -

Crvena zvezda je dobrom igrom u drugom poluvremenu pobedila Vojvodinu u Novom Sadu 2:0 (0:0) i trener Miloš Milojević je posle meča mogao da bude zadovoljan jer je ekipa ostvarila cilj.

"U prvom poluvremenu smo bili stidljivi, imali smo problem po desnoj strani, ali smo i tada imali šanse preko Bukarija i Kataija. Najbitnije da je igra tokom cele utakmice bila dobra, stabilna, da smo je kontrolisali. Imali su i oni svoje prilike, dobra su ekipa. Kad smo postigli prvi gol bili smo superiorni, nadmoćni, mogli i ubedljivije da slavimo. Zadovoljan sam odnosom, zalaganjem igrača i podrškom navijača", istakao je za TV Arena sport trener pobednika Miloš Milojević.

Vojvodina je dobro zatvorila Zvezdu u prvom poluvremenu, ali je popustila u nastavku, što je negde bio i rezime trenera domaćina Milana Rastavca.

"Nedostajao nam je gol da narušimo ritam Zvezde. Negde smo stvarali španse, kod 0:0 smo imali najbolju priliku. Posle je Zvezda dala gol i kontrolisala utakmicu. Burne reakcije pored aut linije nisu bile vezane za igru, već za ono drugo", rekao je Milan Rastavac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track