RONALDO BLIZU ODLUKE DA NAPUSTI JUNAJTED: Zna se ime kluba koji ga želi! Reč je o velikanu iz Italije!
Foto: EPA

vreme je

RONALDO BLIZU ODLUKE DA NAPUSTI JUNAJTED: Zna se ime kluba koji ga želi! Reč je o velikanu iz Italije!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo prolazi kroz najteže trenutke u svojoj fudbalskoj karijeri. Po prvi put je disciplinski kažnjen i to sa 37 godina, i to u klubu u kojem se afirmisao kao fudbaler Mančester junajtedu.

Kristijano Ronaldo, Erik Ten Hag
foto: Profimedia

Gotovo je izvesno da će Kristijano Ronaldo napustiti Old Traford, pošto nema mesta za njega i trenera Erika Ten Haga koji ga ne vidi u svom sistemu. Posebno posle meča protiv Totenhema, kada je odbio da uđe minut pre kraja i zbog čega je suspendovan. Plus, ponašanje holandskog stručnjaka prema čoveku koji je simbol Mančester junajteda jasno govori u kom pravcu razmišlja bivši strateg Ajaksa.

Iako se sve više priča o tome da bi Kristijano Ronaldo na leto mogao da pojača Čelsi, istina je izgleda drugačija. Italijanski i engleski novinari uvereni su da će se Portugalac vratiti u Seriju A. Sredina koja bi bila idealna za Ronalda jeste Napoli, klub u kojem bi mogao ponovo da igra Ligu šampiona i razmišlja o rekordima.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

U prilog ovoj tvrdnji ide još jedna činjenica. Mančester junajted ozbiljno je zainteresovan za Viktora Osimena i želi ga na Old Trafordu. Cena sjajnog Nigerijca je paklena, iznosi 65.000.000 evra. U engleskom klubu veruju da bi sumu mogli da smanje, ako im prodaju i Ronalda. Međutim, za sve se pita gazda Napolija Aurelio De Laurentis. A, on nije lak pregovarač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track